Britta Andreassen, direktør

Leveradør af profiltøj til virksomheder siden 1990

Dansk Profil Dress har været producent og leverandør af firmatøj til virksomheder i Danmark siden 1990. Vi har opbygget stor erfaring med konceptløsninger inden for erhvervsbeklædning til både små og store virksomheder.

Eksklusiv erhvervsbeklædning

Det er vigtigt, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas, samt at de repræsenterer din virksomhed bedst muligt. Derfor ligger vi vægt på eksklusiv erhvervsbeklædning med stor komfort og holdbarhed. Vi har et bredt sortiment af firmatøj fra de førende producenter i alle størrelser.

Profilbeklædning af din virksomhed

Signalværdien i den rette beklædning af dine medarbejdere skaber stor gennemslagskraft for din virksomhed i forhold til kunder og omverdenen og er ofte en afgørende faktor i det første møde med dine kunder.

Skræddersyet tøj til din virksomhed

Vi tilbyder specialdesignet tøj til virksomheder efter mål. Vi har tætte samarbejdsforhold med en række tøjdesignere, ligesom vi har egen tøjproduktion.

Personlig betjening og konkurrencedygtige priser

Hos Dansk Profil Dress er vi fleksible og bestræber os på at levere små såvel som store beklædningsopgaver til konkurrencedygtige priser. For at give dig den bedste service lægger vi et stort engagement i at give dig personlig betjening, råd og vejledning, så vi kan opfylde lige netop dit behov – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Kontakt os

for at få hjlælp til din profilbeklædning.

Få et gratis udvalg af firmatøj eller besøg vores showroom.