Guide til tøjindkøb

Guide til tøjindkøb

Her finder du et par nyttige tips til tøjindkøb. Der er en række forhold, som er vigtige, når man skal vælge erhvervsbeklædning, og herunder finder du de vigtigste. Vi har mange års erfaring med at påklæde danske virksomheder, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning med at finde den rette løsning for din virksomhed.

Holdbarhed og kvalitet

Da erhvervsbeklædning ofte bruges hver dag, er det vigtigt, at tøjet har en høj kvalitet og holdbarhed. Derfor tester og prøvevasker vi altid vores leverandøres kollektion, så kun tøj af højeste kvalitet indgår i vores sortiment. Et eksempel herpå er vores microtøj samt antibakteriel beklædning, som er åndbar, vaskbar og strygefri, så du slipper for tidskrævende og dyre renseribesøg.

Komfort og pasform

Den høje kvalitet sikrer, at tøjet er komfortabelt og behageligt at have på. Ud over selve komforten er det også vigtigt, at tøjet har den rette pasform. Derfor har vi altid et stort udvalg i alle størrelser og med ekstra længde, så alle medarbejdere føler sig godt tilpas.

Opsuppleringsgaranti

Vi har opsuppleringsgaranti på de fleste af vores artikler, så nye medarbejdere også kan påklædes med jeres firmatøj.

Signalværdi og profilering

Det er vigtigt med den rette beklædning, så dine medarbejdere repræsenterer din virksomhed bedst muligt. Derfor har Dansk Profil Dress et moderigtigt og klassisk udvalg af tøj til alle aldre og størrelser i mange farver og kvaliteter med mulighed for logo-brodering og print. Endvidere har vi egen tøjproduktion i Polen og tilbyder at specialdesigne tøj efter dit ønske med fokus på kvalitet, komfort og økonomi.

Se vores sortiment af firmatøj.

Kontakt os

så hjælper vi dig med at finde den rette beklædning til din virksomhed.