Besøg vores showroom

Besøg i vores showroom i Birkerød

Sådan handler du med os

Når man vælger erhvervsbeklædning, er der mange ønsker, aldre og former at tage hensyn til. Derfor tror vi, at man skal have set og prøvet tøj, før man kan vælge den rigtige tøjløsning.

Personlig betjening og hurtig levering

Det er nemt og enkelt at handle med os. Vi lytter til jeres behov og giver dig en personlig vejledning, så vi sammen kan finde den rette løsning til jer. Vores tøjløsninger er altid tilpasset virksomhedens behov, både hvad angår kvalitet, profilering og økonomi.

Showroom

Hvis du vil se vores tøjudvalg, er du velkommen til at besøge vores showroom. Vi er altid parate til at give dig tips og ideer, og du er selvfølgelig velkommen til at få et udvalg med hjem. Kontakt os for en personlig aftale, så giver vi en kop kaffe og lidt sødt.

Få et gratis prøveudvalg

Vi sender gerne et gratis og uforpligtende udvalg i flere størrelse, så dine medarbejdere kan prøve tøjet og mærke kvaliteten. Derved er du sikker på at få erhvervsbeklædning i høj kvalitet og perfekt pasform. Kontakt os for at få tilsendt et udvalg.

Konsulentbesøg

Du kan også kontakte os for et personligt konsulentbesøg hos din virksomhed. Vi tager et bredt udvalg med efter jeres ønske og behov.

Online kataloger

Du finder vores firmatøj i vores online kataloger. I tilfælde af at vi ikke har et digitalt katalog fra en af vores producenter, sender vi gerne et katalog med posten.

Vejledning og service

Vi hjælper dig med alle slags beklædningsopgaver. Vores store erfaring, brede udvalg af erhvervsbeklædning og egen systue giver os stor fleksibilitet. Vi hjælper dig med valg af materiale, design, tøj med logo, pasform og funktionalitet, så I opnår den helt rette profilering.

Opsuppleringsgarenti og skattevejledning

Endvidere har vi opsuppleringsgaranti på størstedelen af vores sortiment, så nye medarbejdere kan få det samme tøj. Derudover hjælper vi også med moms- og skatteregler i forbindelse med køb af erhvervsbeklædning.

Kontakt os nu
og bestil et gratis prøveudvalg eller et besøg i vores showroom